Nätverksträff med Drivkraft Malmö!

Den 7:e november samlades Drivkraft Malmö för sin första gemensamma nätverksträff. Det var en munter skara med elever, faddrar, mentorer, skolpersonal, företagare och tjänstemän som samlades på Rosengårdsskolan för mat, mingel och föreläsning med Igor Adoris.

nätverksträff 1 e1320854008557
Ett gäng glada faddrar som till vardags går på gymnasieskolan Procivitas 
(Anna, Liwa, Ellinor och Alice).

 

På menyn stod arabisk buffé från Jalla trappan och de cirka 60 besökarna trängdes runt buffébordet för att ta del av läckerheterna. När alla ätit sig mätta och mingalt färdigt var det då dags för kvällens gäst Igor Ardoris att ge sin föreläsning på temat motivation, självkänsla och målbilder.

 

nätverksträff 2 e1320854243783
Kö till buffén och inskrivning

 

nätverksträff 3 e1320854216887
Mat och mingel i rasthallen

 

Igor Adoris är för många känd genom sin medverkan i tv programmet ”Klass 9A”. Idag arbetar han som mental tränare med det egna konceptet Själförsvar.

 

nätverksträff 4 e1320854279882
Igor Ardoris ger sin föreläsning om motivation

 

Igor gav en mycket uppskattad föreläsning som uppmuntrade till att ta reda på vad man vill göra och inte fokusera så mycket på vad man inte vill göra. Exempelvis varför har vi anti-mobbnings kampanjer där vi lär barn och unga vad de inte ska göra, vi säger ”mobba inte”. Borde vi inte istället säga ”visa mer omtanke” och med oss själva som exempel vissa vad vi menar med omtanke.

Träffen slutade efter Igors föreläsning men många dröjde sig kvar för att fortsätta umgås och prata.

 

Vi vill tacka alla som var med och bidrog till en trevlig kväll!