Vill du också engagera dig i våra ungdomar?
Drivkrafts verksamhet utvecklas hela tiden och det gör att vi ständigt behöver fler engagerade privatpersoner och företag. Du kan välja att stötta oss på flera olika sätt, genom att engagera dig volontärt eller genom att skänka en gåva. Se hur du kan bidra till våra ungdomars framtid och ett bättre samhälle.

Vill du också engagera dig i våra ungdomar?

Behovet av stöd till våra unga i samhället växer. Det gör att vi behöver fler engagerade privatpersoner och företag som vill vara med och göra skillnad.

Du kan välja att stötta våra ungdomar på flera olika sätt, genom att engagera dig volontärt eller genom att skänka en gåva. Se hur du kan bidra till våra ungdomars framtid och till ett bättre samhälle. 

Bild 2023 09 26 kl. 11.24
AI19521 scaled

Engagera ditt företag

 Vi behöver fler engagerade företag som vill vara med att göra skillnad. Vi hoppas att just ni vill engagera er! Läs mer om hur ni kan bidra till ett bättre samhälle.

 

Swisha en gåva som gör skillnad

Swisha valfritt belopp genom att skanna in QRkoden ovan med din mobil. Varje gåva gör skillnad!

AI12155 scaled

Gratulationsgåva

Genom att välja en gratulationsgåva stödjer du Drivkrafts arbete för våra ungdomar. Vi skickar ett vackert gratulationskort (fysiskt eller digitalt) till den mottagare du anger.

AI19030 scaled

Bli volontär

Vill du bidra med din tid är du varmt välkommen till oss som mentor eller läxhjälpare. Gå in på respektive sida och läs mer om hur du kan engagera dig. 

AI11760 scaled

Minnesgåva

När du skänker en minnesgåva får du ett vackert illustrerat minnesblad med en personlig hälsning till begravningen. Du kan välja ett fysiskt eller ett digitalt minnesblad som du själv skriver ut.

Testamente context mockup Jurio nr1 600px logo

Testamentera

Funderar du på att testamentera till en ideell organisation? Din gåva spelar stor roll, oavsett belopp. Om du väljer att testamentera till Drivkraft är du med och stöttar vårt arbete för våra ungdomar och bidra till ett hållbarare samhälle. Ditt testamente kan göra stor skillnad. 

Vill du också engagera dig och stötta vår unga?

IMG 3485 scaled

Kontakta då gärna Anna Schéef 0760-46 93 53, Drivkrafts verksamhetschef, för att prata om hur just ni kan bidra till vår verksamhet. Genom konkreta insatser omsätter vi ord till handling och genom att samarbeta med olika offentliga och privata aktörer bidrar vi tillsammans till ett hållbarare samhälle.

Tack till alla som stöder vår verksamhet ekonomiskt eller med tjänster, tillsammans gör vi skillnad.