Tack för en trevlig nätverksträff!

Vi vill tacka alla som kom och bidrog till den goda stämningen på nätverksträffen. Ett särskilt stort tack till Höjaskolan som tillhandahöll lokaler och  Torgny Sten som höll ett fantastiskt föredrag om inlärningsmetoder och om hur höger och vänster hjärnhalva samarbetar med resten av kroppen.

Kvällen började med att alla gästerna välkomnades in och fick servera sig själva med mat från buffeén. Därefter minglades det den bra stund innan alla satte sig ner för att lyssna på Alf, Pia, Maria och Bo som presenterade samarbetet mellan Drivkraft Malmö och skolan. Därefter höll Torgny sin presentation. Det hela rundades av med glada skratt tillsammans med övningar för att stimulera koordinationen mellan hjärnhalvorna och resten av kroppen.

Vi hoppas att alla  hade en trevlig kväll och fick hälsat på någon de inte tidigare träffat.

bosse e1335432927378
Bo Westerlund  presenterar samarbetet mellan Höjaskolan och Drivkraft Malmö

folkhav e1335432895360
Folkhavet

torgny e1335432599803
Torgny Steen presenterar