Vi välkomnar Jassim Ahmadi som ambassadör för Drivkraft!

Jassim
Foto: Nelly Trott

 

Namn: Jassim Ahmadi

Roll: Ambassadör

 

Jassim Ahmadi är en ung inspiratör med rötterna i stadsdelen Rosengård i Malmö. Med en uppväxt som präglats av socialt utanförskap, arbetslöshet och dåliga betyg lyckades han vända på sina odds för att idag vara utbildad till socionom och arbetar som skolkurator på Rosengårdsskolan. Resan började på högstadiet när en lärare lyckades tända en lampa hos honom. Idag har han vidareutbildad sig till personalvetare, ägare av två företag som arbetar med personlig utveckling och ungdomar samt aktuell med filmen och konceptet ”Din Röst Ska EKA!”. Ambitionerna är att alla unga i Malmö stad ska få sin röst att eka genom ett arbetsmaterial som vänder sig till vuxna inom skolvärlden men även eleverna, detta material utgår ifrån filmen som finns tillgänglig på www.dinrostskaeka.se
Jassim är ett bevis på att man kan förvandla sina sämre förutsättningar till vinster och skapa sitt eget öde.