Ny ordförande i styrelsen

I veckan utsågs Joakim Gyllin till ny ordförande i Drivkraft Malmö. Samtidigt tackades Sam Aston av som föreningens tidigare ordf.
Vi tackar Sam för det fantastiska arbete han gjort i styrelsen och hälsar Joakim varmt välkommen som ny ordf!

Vem är då Joakim?

Lyckligt gift med en osannolikt entreprenöriell kvinna, trepojkspappa med brinnande intresse för ledarskap och utbildningsfrågor, och en grundmurad tro på att vi, genom att göra skillnad i det lilla, påverkar framtiden till det bättre. Nyss tillbaka från mitt livs finaste äventyr då vi rest jorden runt under sex månader med familjen.

Om att ta över som ordförande: Med stolthet och tillförsikt ser jag framemot att ta över ordförandeklubban i en verksamhet som aldrig varit i bättre form. Stort tack till alla som är inblandade i att göra skillnad genom Drivkraft och särskilt till Sam och Jessica som gjort ett helt oerhört jobb med att ta organisationen till den nivå den är idag. Drivkraft gör skillnad för framtiden. Jag är glad över att få möjligheten att fortsätta utveckla Drivkraft tillsammans med alla de fantastiska människor som finns i organisationen och styrelsen!