Invigning av Ateljén hos Malmö Stadsteater

Ateljén är en mötesplats där barn och unga kan låta kreativiteten flöda och skaparglädjen frodas. Den 1 mars var det invigning hos vår samarbetspartner Malmö Stadsteater då några av deltagarna imponerade stort när de visade upp resultatet av sitt arbete de gjort i projektet ”Malmö Skriver”. Kvällens stjärnor fick äran att klippa bandet! 🌟

”Malmö skriver” är ett pilotprojekt som Unga Malmö Stadsteater startade under hösten 2021. De ville komma i kontakt med ungdomar mellan 15-19 år som brinner för att skriva, och hjälpa dem att börja skriva dramatik. Drivkraft fick möjlighet att erbjuda elever på de skolor vi samarbetar med en möjlighet att delta i projektet. Vi hoppas att fler av våra ungdomar kommer vilja vara med på höstens kurs!

Läs mer om projektet ”Malmö skriver” på Malmö stadsteaters hemsida