Stipendium till Drivkraft i Ängelholm

Vi har glädjen att ta emot ett stipendium från Idéer för livet, en stiftelse som Skandia grundade för 36 år sedan. Stödet avser utökning av vår verksamhet i Ängelholm.

Drivkrafts verksamhetschef Anna säger: ”Då vi har haft en stark tillväxt i Ängelholm med många elever som har behov av både studiehjälp och mentorsstöd känns det otroligt fint att vi nu får medel att möta detta. Att vi dessutom är en av 18 organisationer som fått beviljat stöd, utav 177 sökande, känns extra gott.”

Stiftelsen stödjer förebyggande projekt runt om i hela Sverige och har ett utarbetat sätt att stödja mottagare.

”Vi ser fram emot att ta del av de metoder och verktyg som stiftelsen erbjuder. Att få ta del av forskningen som identifierar framgångsrika förebyggande insatser kommer att vara till stor hjälp” säger Maria, Projektledare i Ängelholm.

Tusen TACK för ert stöd 💚 Idéer för livet!