Vi söker projektledare till Ängelholm!

Drivkraft Ängelholm söker dig som delar vår vision att vi tillsammans kan skapa ett bättre samhälle. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi ser gärna sökande som avspeglar den mångfald som finns i vårt samhälle.

Tjänsten är på 75% och kommer vara placerad i Ängelholm

I ditt arbete kommer du att:

  • Ansvara för att planera och schemalägga läxhjälpen på våra skolor & områdeskontor
  • Ansvara för rekrytering av våra läxhjälpare
  • Ansvara samt hålla i läxhjälpen på dina skolor
  • Intervjua elever som ansöker till vårt mentorskapsprogram
  • Rekrytera och intervjua mentorer att matcha eleverna med
  • Arrangera och vara med på aktiviteter med våra elever och deras mentorer 
  • Du kommer också att vara ute och presentera vår verksamhet för skolor och företag i syfte att hitta fler samarbetspartners samt rekrytera volontärer

Vem är du:

Du är strukturerad och har lätt för att skapa bra relationer med såväl företagare som skolpersonal samt våra volontärer och elever på de skolor du ansvarar för.

Du är intresserad av skola och samhälle och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Har du dessutom erfarenhet av försäljning och/eller projektledning är det ett stort plus.

Vi ser gärna att du är van att jobba med sociala medier och kan uttrycka dig väl i tal och skrift då stor del av vår volontärsrekrytering sker via våra digitala kanaler.

Du behöver kunna arbeta självständigt och trivas med att arbeta själv. Vi har ett hybrid arbetssätt där det mesta av arbetet sker hemma och en del på kontoret i Helsingborg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Bil/körkort är ett krav.

Tillträde för tjänsten är i september 2024.

Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Anna Schéef på 0760-46 93 53 & ansökan skickas till anna@drivkrafthelsingborg.se

Varmt välkommen med din ansökan!