Ny samarbetspartner – Framfot företagsutbildning

 Framfot kommer att stärka insatserna för våra medarbetare. Med det nya bidraget kan vi bli ännu bättre på att ge barn och unga, i alla delar av samhället, bättre förutsättningar för en framgångsrik och trygg framtid genom att verka för bättre skolresultat och större gemenskap genom läxhjälp och mentorskap.

För att barn och unga ska kunna klara skolan och utvecklas behöver Drivkraft finansiellt stöd från företag och andra organisationer i regionen. Att bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling är viktigt i det förebyggande arbetet.

Långsiktiga samarbeten med företag som delar vårt engagemang för att barn och unga ska ha de bästa möjligheterna oavsett var de bor är en förutsättning för vårt arbete. Att Framfot går in som en samarbetspartner är vi oerhört tacksamma och glada för”, säger marknads-och kommunikationschefen Josefina Rovan Stajduhar.

På frågan om varför Framfot väljer att stötta just Drivkraft svarar Erik Sjögren, grundare och VD på Framfot företagsutbildning, så här: ”Utbildning är ett av de mest kraftfulla verktygen för förändring. Det ser vi dagligen exempel på i vår egen verksamhet. Vi brinner för att utveckla och hjälpa andra framåt, och tycker att det borde vara en självklarhet att alla har samma möjlighet till utbildning, oavsett var man är född eller vilka hemförhållanden man har. Samarbetet med Drivkraft ger oss möjlighet att bidra till att fler barn och unga ska klara av skolan och få en tryggare framtid. Det är en investering som känns helt rätt ur ett hållbarhetsperspektiv”, avslutar Erik Sjögren.