Möt Drivkraft Malmö

 

Jessica

Namn: Jessica Grundström Ahldin

Roll: Verksamhetsledare

 

Vem är du?

Jag är verksamhetschef och grundare av Drivkraft Malmö men driver även ett eget bolag där jag jobbar som konsult, huvudsakligen inom media och försäljning. Gift med Henrik och mamma till Lovis. Bor i Malmö sedan 10 år och älskar verkligen den här staden!

Varför startade du Drivkraft Malmö?

Genom mitt förra projekt, Transfer Syd, såg jag att det behövdes människor som kan gå  in och vara förebilder för barn och unga i Malmö. Många barn idag vill ha hjälp med att formulera sina drömmar om framtiden, hitta någon att vara med utanför kompis- och föräldrakretsen och helt enkelt få en ny, alldeles egen vän.

Att få hjälp med sina läxor eller någon att hitta på saker med på fritiden är också viktigt för många och något som man inte annars alltid har möjlighet till.

Många berättar för oss att de genom Drivkraft Malmö fått en vän för livet och det är ju såklart fantastiskt att få höra, både för oss och för den som är fadder!

Visste du att….

Jag startade en fotbollsklubb i Klippan där jag är uppväxt när jag var liten eftersom det inte fanns någon klubb för tjejer att spela i. Idag tittar jag mest på fotboll och sjunger i kör istället :-).