Möt Drivkraft Malmö – Medarbetare

Miray

Namn: Miray Maalouf

Roll: Projektledare

 

Vem är du?

Jag är projektledare på Drivkraft Malmö och driver ett eget bolag, en mediebyrå. Jag kommer ursprungligen från Göteborg men har bott I Malmö sedan 2007. Jag älskar att jobba, träna och hjälpa andra att må bra.

Varför tror du det är viktigt med förebilder för unga?

Jag tycker det är viktigt att kunna visa dem en rättvis bild av världen och att alla kan välja den rätta vägen. Det finns alltid en möjlighet att göra bra val. Jag har själv alltid haft min mamma som förebild och idol. Det hon har gett mig under mina år vill jag själv kunna ge till mina barn i framtiden. Jag vill och har alltid velat vara en förebild, en person som kan hjälpa och stötta ungdomar under deras svåra och tuffa tid. Jag vill hjälpa dem under skoltiden och få dem att förstå hur viktigt det är att klara av skolan och förbereda sig för den stora världen.

Visste du att:

Jag är hårdrockare I grund och botten. 🙂