Möt Drivkraft Malmö – Medarbetare

IMG_7850 (1)Maria

Namn: Maria Attariani

Roll: Projektledare

 

Vem är du?

Jag är projektledare på Drivkraft Malmö och arbetar också som marknadsansvarig för RD Taxi. Jag stormtrivs med bägge mina arbeten och känner mig lyckligt lottad.  Jag har en underbar familj som jag älskar över allt annat. Vi har två hundar där den ena är min dotters. Den senaste valpen Kenzo är endast 13 veckor.

 

Hur kom du i kontakt med Drivkraft?

Jag kom i kontakt med drivkraft Malmö genom min dotter Shima som kom hem en dag från skolan och sa att hon ville ha en fadder. Jag var lite skeptisk först och sa att du är väl inget problembarn?! Men efter att ha träffat drivkraft, och Shima fått sin fadder, så ändrade jag uppfattning. När det sedan kom ett tillfälle att kunna få arbeta som projektledare för drivkraft tvekade jag inte en sekund. Tänk att få arbeta med att hjälpa till att sprida sådan lycka och kärlek till andra, som ett fadderskap verkligen innebär.

 

Visste du att:

Det många inte vet om mig är att min dröm är att få bo på en gård och starta en kennel med 2 olika raser som står mig närmast hjärtat, finsk lapphund och shetland sheepdog.