Möt Drivkraft Malmö – Medarbetare

Tamara

Namn: Tamara Numhauser

Roll: Projektledare och kommunikationsansvarig

 

Vem är du?

Jag är projektledare och kommunikationsansvarig på Drivkraft Malmö. Jag kommer ursprungligen från Chile, växte upp större delen av min barndom i Lund och har flyttat väldigt många gånger i mitt liv. Jag har också haft turen att få resa en massa tack vare min bakgrund i resebranschen. Förutom mitt arbete på Drivkraft frilansar jag som kulturproducent. Jag bor i Västra Hamnen med mitt livs kärlek, min son Samuel som snart fyller 9 år.

 

Varför valde du att jobba med Drivkraft? Hur blev du engagerad?

Jag kom i kontakt med Jessica för många år sedan när jag startade eget, hon var min mentor då. Jag blev själv mentor för Drivkraft Malmö i starten men fick lämna mitt engagemang p.g.a. tidsbrist.

Åren gick och när jag fick möjligheten att hoppa på ett deltidsvikariat på Drivkraft, tvekade jag inte en sekund. Jag är oerhört glad över att kunna ägna mig åt något som ger en större mening, där jag känner att jag gör en skillnad i det lilla. Detta är något jag alltid strävat efter i mitt liv. Glädjen jag känner, när jag möter barnens/ungdomarnas leende varje gång vi ses, går inte att beskriva med ord. Det är underbart att se hur de utvecklas i en relation med en fadder och hur de uppskattar de stödet de får på läxhjälpen. Jag önskar att jag själv hade haft den möjligheten när jag var ung och är glad över att jag nu kan bidra med stöd till andra som behöver det.

Visste du att…

Jag även är filmproducent och att jag bodde på Kap Verde öarna i Afrika när jag var 14-16 år.