Möt Drivkraft Helsingborg – Medarbetare – Anna Schéef

Namn: Anna Schéef
Roll: Verksamhetsansvarig Drivkraft Helsingborg

Vem är du?
Småländska i botten men uppväxt i lilla samhället Klippan i Skåne. Har efter flera år i Stockholm nu rotat mig i Höganäs där jag bor med mina två fotbollstokiga söner. Jag är en levnadsglad och driven person som trivs i mötet med nya människor. Detta har jag fått utlopp för i mina tidigare roller som projektledare på Transfer och som branschkoordinator på friskolan Design & Construction College. Jag älskar inredning, Netflix och choklad.

Varför tror du att det är viktigt med förebilder för unga?
Vi behöver alla någon att se upp till, ung som gammal. Att redan i unga år få en vuxen förebild tror jag gör all skillnad i världen för hur du klarar din skolgång, hur du utvecklas som människa samt vilken riktning ditt liv kan ta. Min största förebild när jag var ung var Carola. Även om hon inte fanns i min direkta närhet bidrog hon till att jag vågade drömma om något större och att jag fortsatte med att sjunga, något som jag fortfarande älskar att göra.

Visste du att… ?
…jag har jobbat som flygvärdinna i 15 år och flugit många varv runt jordklotet.