Nu finns vi på 15 skolor i Malmö!

Nytt läsår och vi slår rekord. Aldrig tidigare har vi funnits på så många skolor som vi har den här terminen; 15 grundskolor och även byggymnasiet. Även många nya läxhjälpstillfällen startar denna terminen. Bland annat startar vi nu upp en till läxhjälp där Stena fastigheter erbjuder alla de nior på Möllevångsskolan som visar goda resultat sommarjobb i deras fastigheter. I sommar fick 16 st av våra nior från Hermodsdalsskolan sommarjobb hos Stena fastigheter, efter att ha visat goda resultat. Fantastiskt tycker vi!

Men med så många nya skolor, så behöver vi så klart fler frivilliga till vår verksamhet. Vi behöver fler förebilder till våra ungdomar som söker en mentor och fler läxhjälpare som kan hjälpa eleverna på läxhjälpen.

Hör av dig till oss om du vill vara med. Antingen genom att skriva till jessica@drivkraftmalmo.se eller någon av de andra projektledarna i Drivkraft Malmö.