ATEA – ny samarbetspartner

Vi har det stora glädjen att kunna hälsa ATEA välkommen som sponsor till Drivkraft Helsingborg. Efter att ha stöttat Drivkraft Malmö sedan 2014 går de nu in som partner även till oss i Helsingborg vilket vi är oerhört glada för. Så här säger Eric Åkerström, platschef på Atea i Helsingborg:

” För Atea som sponsor till Drivkraft Malmös verksamhet där vår personal sedan 2014 har engagerat sig som mentorer, är det glädjande att Drivkraft nu är igång även i Helsingborg! Vi på Atea hoppas kunna bidra med våra Helsingborgs-medarbetares tid och engagemang i mentorskap för ungdomar, för att inspirera och vara förebilder och bollplank. Arbetet och vårt sponsorskap rimmar väl med Ateas värderingar och vi ser fram emot att vara med Drivkraft på resan för att få samma positiva effekt som i Malmö.”