INSPIRATION- OCH HOCKEYKVÄLL TILLSAMMANS MED ATEA OCH DRIVKRAFT MALMÖ

Atea bjuder in Drivkraft Malmös elever, faddrar och mentorer den 24 november till Malmö Arena.

På Atea gillar vi allt som har med Malmö att göra och extra mycket gillar vi Drivkraft Malmö och MIF Redhawks! Därför är DU varmt välkommen till en inspirationskväll den 24 november på Malmö Arena.

Vad kommer att hända?

Klockan 16.30 – öppnas dörrarna till lokalen Palissad och då finns Atea och Drivkraft Malmö på plats. Man kan bl.a. prova på att programmera robotar med hjälp av iPads.

Klockan 17.30 – kommer MIF Redhawks sportchef Patrik Sylvegård och berättar om hur det är att vara elitidrottare. Därefter får vi lyssna på ytterligare en inspirationstalare från Drivkraft Malmö.

Klockan 18.15 – förflyttar vi oss in till våra platser i Arenan. Atea bjuder alla på en matkupong som kan användas i någon av Malmö Arenas kiosker.

Klockan 19.00 – nedsläpp och match mellan MIF Redhawks – Brynäs

Adress
Malmö Arena i Hyllie. Arena gatan 13, ingång Restaurang Palissad. Mer om hur du hittar hit här: http://www.malmoarena.com/hitta-hit/

Anmälan
Du anmäler dig via e-post till jessica@drivkraftmalmo.se senast den 18 november. Din matchbiljett delas ut på plats.

Om Atea
Atea är leverantör av it-infrastruktur i Norden och Baltikum. Vi bistår våra kunder med specialistkompetens, produkter och lösningar. I Sverige är vi ca 2 000 medarbetare och har kontor på ett trettiotal orter. I Skåne har vi kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Sedan tre år tillbaka är vi en stolt samarbetspartner till Drivkraft Malmö och numera även till Drivkraft Helsingborg. Läs mer om oss på www.atea.se.

Vi ses på Malmö Arena hälsar Atea och vännerna på Drivkraft Malmö!