Cassandra & Linda

Årets elev/mentorsrelation 2016 tilldelades Cassandra Nilsson & Linda Holmberg, och motiveringen löd så här:

”Till ett fantastiskt par som träffats nästan varje vecka sedan april 2014. Linda har inneburit en stabilitet och trygghet för Cassandra och har blivit både en nära vän och en förebild. Cassandra har sedan starten utvecklats positivt och genom Linda fått en vän som hon har 100% förtroende för.”

Cassandra och Linda träffades första gången 23:e april 2014 och har sedan dess nästan träffats varje vecka. Cassandra säger ”Hon har betytt allt för mig eftersom hon alltid finns där för mig när jag behöver henne”. Och Cassandras mamma säger att hon upplever en stor skillnad i dotterns humör, hon är mycket gladare, hon berättar även att Linda har lyckats hjälpa Cassandra med sådant som ingen annan kunnat hjälpa henne med tidigare.

Paret har inga planer på att sluta träffas. Linda säger att hon skulle sakna Cassandra alldeles för mycket då.