Välkommen Martina

Vi är glada över att kunna presentera ännu en medarbetare i Drivkraft-teamet! Martina Merlöv börjar nu hos oss och kommer att arbeta en del i alla våra städer med att skapa kontakter och hitta fler partnerföretag. Hon kommer även att vara projektledare för Bergaskolan här i Malmö. Varmt välkommen till oss!

”Jag är så glad över att nu vara en del av Drivkraft! Jag är född och uppvuxen i Malmö och det kommer alltid kännas som min stad.

Jag har tidigare jobbat med miljöfrågor. Men de senaste åren känner jag mer och mer att vi måste ha med oss människorna om vi skall skapa ett bra och hållbart samhälle. Jag har själv tre barn, och jag känner starkt för att ge alla barn lika möjligheter att utvecklas och må bra!

Jag har jobbat mycket med min egen personliga utveckling och vet att med stöd och bättre förutsättningar så är goda förändringar möjligt. Senaste åren har jag också utbildat mig till professionell coach.

För mig finns inget bättre än att vara i stallet hos min häst och skita ner mig! Men ibland vill även jag göra mig fin, åka in till stan (Malmö då!) och se nya människor och ta en fika. Annars hänger jag helst med min familj, närmaste vännerna, min hund, mina katter och som sagt med min lilla fluffiga häst..!”