Ny verksamhetschef

Vi välkomnar Anna Scheef som ny verksamhetschef för Drivkraft från den 1 november 2021. Anna har funnits i organisationen sedan 2016 då hon startade Drivkraft Helsingborg och har de senaste åren varit operativ chef i föreningen.

Det är verkligen en glädje att varje dag få jobba med något så viktigt som att stärka och rusta våra ungdomar för framtiden. Jessica har grundat och framgångsrikt utvecklat en förening som har kommit att bli en viktig samhällsaktör så det är med stolthet jag kommer fortsätta driva föreningen vidare.

Efter 10 år som ansvarig för Drivkraft väljer Jessica att gå vidare mot nya utmaningar. Hon kommer dock att fortsätta att arbeta med Drivkraft från sin roll i styrelsen.

Drivkraft är och kommer alltid att förbli mitt hjärteprojekt. Den skillnad vi gör på daglig basis gör mig oerhört stolt och mitt engagemang här kommer alltid att finnas kvar