System Verification dubblar sitt stöd till Drivkraft

”Långsiktiga samarbeten med företag som delar vårt engagemang för att barn och unga ska ha de bästa möjligheterna oavsett var de bor är en förutsättning för vårt arbete. System Verification har varit med och stöttat vår verksamhet sedan starten 2011, vilket vi är oerhört tacksamma och glada för”, säger verksamhetschefen Anna Scheef.

På frågan om varför de väljer att stötta just Drivkraft svarar Agneta Larsson CFO & vice VD på System Verification så här: ”Det arbete ni gör med fokus på barn och ungdomar i utsatta områden är viktigt. Förutom läxhjälpen där ni hjälper barn och unga med deras skolarbete för att förbättra sina betyg erbjuder ni också mentorskap där ni ger de unga andra förebilder och en möjlighet att vidga sina vyer och komma utanför området man bor i. Det är ett långsiktigt arbete vi vill vara med och stötta.”
Utöver det har System Verification generöst lånat oss sin loge på Malmö Arena så att vi kunnat bjuda in våra mentorer och elever att se hockeymatch, en upplevelse utöver det vanliga. Så här säger Marcus Fallqvist, en av mentorerna som var med.

”Varken jag eller min adept hade varit på hockey innan men vi fick den gyllene chansen att gå och dessutom att få se matchen från en loge! Vi hade utsikt över hela arenan och samtidigt nära till Malmös mäktiga hejarklack. Helt ärligt utgjorde Drivkraft-gänget och arenan det största av vår upplevelse, en upplevelse som vi gärna gör om igen. Själva matchen var spännande och vi fick lära oss massor av andra mentorpar. Stort tack, Drivkraft och System Verification för denna möjlighet.”

Vi fortsätter att kämpa för att göra skillnad och söker fler goda krafter i näringslivet som vill vara med att bidra till att våra barn och unga ska klara skolan och få det stöd de behöver.

Är du och ditt företag intresserade av stötta vår verksamhet, läs mer och anmäl ert intresse.