#vadhändesen – Karl-Johan Hallenborg Olsson

Då har turen kommit till Helsingborg & Karl-Johan Hallenborg Olsson, klubbchef för Eskilsminne IF – Officiell, i vår serie #vadhändesen där vi gör en tillbakablick över åren som gått. Här berättar Kalle om Eskilsminnes avgörande roll i uppstarten av Drivkraft Helsingborg & varför vår samverkan är så viktig. 

” Det hela började med att Eskilsminne IF´s styrelseledamot Joachim Samuelsson hade Jessica i sitt kontaktnät och presenterade entusiastiskt Drivkraft Malmös fina arbete och innehåll för Eskils styrelse och ledning.
Detta mynnade ut i ett samarbete som startade 2016. Eskils medverkade i Drivkrafts etablering och kontakter på tre skolor i Helsingborg samt en del mentorer och läxhjälpare.

De första åren nyttjade också Anna ett kontor i vårt klubbhus vilket skapade närhet och vi kunde följa henne och Drivkrafts fina arbete på nära håll.

Skälen till samverkan var enkla. Drivkrafts innehåll med mentorskap och läxhjälp för att stärka och inspirera individen i sin vardag och därmed nå sin potential ligger nära vår förenings mission ” Vi utvecklar människor”